top of page

Een noodsituatie?    

uw oproep zal met prioriteit worden behandeld!

Anesthesie & Chirurgie: Services

Anesthesie

Onze 3 operatiezalen zijn goed uitgerust en beschikken over een gasanesthesie toestel, mechanische beademing, continue zuurstoftoevoer en uitgebreide anesthetische monitoring (zuurstofsaturatie, elektrocardiogram, capnografie, temperatuur, enzovoort). 

 

Deze toestellen, afkomstig uit de humane geneeskunde, zorgen ervoor dat wij in optimale omstandigheden kunnen opereren, met een zo laag mogelijk anesthetisch risico

De assistentes en de interns zijn verantwoordelijk voor de zorgen en het comfort van de dieren, zowel overdag als ‘s nachts, zodat wij alle kansen op genezing kunnen bieden. Elke ochtend vergaderen de dierenartsen onderling over de toestand en evolutie van de gehospitaliseerde patiënten om de zorgen indien nodig aan te passen. 

 

Dankzij de vaste bezoekuren kunnen de baasjes de evolutie van hun huisdier komen bekijken en hen de nodige emotionele steun geven voor een vlot herstel. 

Chirurgie

Onze kliniek beschikt over 3 operatiezalen en een afgescheiden voorbereidingsruimte.

 

Deze verschillende delen zorgen ervoor dat wij een strikte hygiëne strategie kunnen nastreven met een proper en een vuil gedeelte.

Al onze operaties, zowel de klassieke als de meer complexe, worden uitgevoerd door onze senior dierenartsen.

 

Orthopedische ingrepen worden verzorgd door specialist Alexandre Charbonneau en specialist Kathelijn Vermote. 

©2022 Kasteel Vetcare. Proudly created by Red Connect!

bottom of page