top of page

Een noodsituatie?    

uw oproep zal met prioriteit worden behandeld!

Hospitalisatie & Doorverwijzing: Services

Hospitalisatie

De hospitalisatie van uw huisdier gebeurt bij ons in optimale omstandigheden.  Wij beschikken over een goed uitgeruste hospitalisatieruimte met directe toegang tot zuurstof en met infuuspompen voor elke kooi (zoals in ziekenhuizen). Bovendien hebben wij een aparte ruimte speciaal voorzien voor grote honden en ook een afgescheiden quarantaineruimte. Op die manier kunnen wij dieren met besmettelijke aandoeningen verzorgen zonder gevaar voor onze andere patiënten.

 

De assistentes en de interns zijn verantwoordelijk voor de zorgen en het comfort van de dieren, zowel overdag als ‘s nachts, zodat wij alle kansen op genezing kunnen bieden. Elke ochtend vergaderen de dierenartsen onderling over de toestand en evolutie van de gehospitaliseerde patiënten om de zorgen indien nodig aan te passen. 

 

Dankzij de vaste bezoekuren kunnen de baasjes de evolutie van hun huisdier komen bekijken en hen de nodige emotionele steun geven voor een vlot herstel. 

Doorverwijzing

Uw dierenarts kan u naar ons doorsturen voor extra onderzoeken (bloedonderzoek, radiografie, echografie, endoscopie) alsook voor meer gespecialiseerde chirurgische ingrepen (orthopedisch of weke delen).

 

Na het uitvoeren van de onderzoeken of ingrepen, sturen wij zo snel mogelijk een volledig verslag naar uw dierenarts. Uw behandelende dierenarts neemt dan de verdere opvolging weer voor zijn of haar rekening, maar wij blijven uiteraard beschikbaar voor bijkomende informatie. 

©2022 Kasteel Vetcare. Proudly created by Red Connect!

bottom of page