top of page

02 521 82 71

Een noodsituatie?    

uw oproep zal met prioriteit worden behandeld!

Spoed: Services

Voor een spoedgeval, gelieve ons te contacteren op het nummer: 
0499/81.58.94 vooraleer u op de kliniek aan te bieden

De wachtdienst die wij op punt hebben gesteld, zorgt ervoor dat wij 24u/24 beschikbaar zijn voor elk spoedgeval, of deze nu afkomstig is van één van onze eigen klanten of van om het even wie een dier in nood bezit. Ons materiaal en onze kennis zorgen ervoor dat wij voldoende onafhankelijk en competent zijn om spoedgevallen op te vangen, of deze nu ernstig of minder ernstig zijn.

Dit betekent dat er minstens één dierenarts 24u/24 de wachtdienst verzorgt en dat er een andere dierenarts oproepbaar is als versterking.  Vooraleer u zich aanbiedt op de spoeddienst, is het noodzakelijk dat u de kliniek eerst telefonisch contacteert (0499/81.58.94) zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden op uw komst en u snel en efficiënt kunnen verder helpen.  Indien uw dier zich in een kritieke toestand bevindt, kan het nodig zijn deze te hospitaliseren. In dat geval zal de dierenarts genoodzaakt zijn u een forfaitair voorschot te laten afrekenen. 

 

In uitzonderlijke gevallen kan het nodig zijn uw dier door te sturen naar een meer gespecialiseerde universitaire kliniek. In dergelijke situaties zorgen wij telefonisch voor een optimale voorbereiding van het transport en het doorgeven van het medisch dossier.   

 

Indien uw vaste dierenarts iemand anders is dan een lid van ons team, vragen wij u dit bij aankomst aan te geven zodat wij het medisch verslag alsook de resultaten van alle verdere onderzoeken kunnen doorsturen. Dit verslag zal per mail bezorgd worden, waarna wij uiteraard beschikbaar blijven voor verdere vragen van zowel eigenaar als dierenarts. 
 

©2022 Kasteel Vetcare. Proudly created by Red Connect!

bottom of page